Fans Kedah Perlu Beri Sokongan ,Bukan Kutukkan

Assalamualaikum, buat masa ini apa yg patut kita fans buat, adalah terus bersatu Hati menyokong pasukan Kedah kita yg satu.Dok p share artikel artikel yg Sumber kelaut bukan boleh dapat keuntungan apa2 pun utk bagi team kita maju,standard laa kalau pasai Ifwat dia nak padam sat Instagram dia Facebook dia ka, Hak dia, biaq la dia bertenang sat, dia pun kec3wa kita Kedah nih kalah baqu nih, sapa yg nak kalah, tp dah nak jadi lagutu, semua kita rasa sedih dan marah.

Hangpa nih plak, jenih marah, jenih p serebu org ikut dann. Perangai angpa nih semua angpa ja buat betoi, org lain semua tak kena. Maki hamun masa kalah dah sebati. Hina fizikal org, sentuh nama mak pak, daqi dia baca semua tu, baik dia padam sat. Bg la dia bertenang sama. Ini dakkk, angpa p tambah spekulasi bangang punya Sumber mana yg depa dapat pun taktau. Padahai Ifwat diam jaa.Kena cerdik sikit kita nih pun, aku bukan nak backup Ifwat nih, kalau pun dia ada buat mistakes, kita kr!tiklah, kr!tiklah dgn berhemah, bg kritikan yg membina utk dia kembali bangkit. Dia main bola bukan baqu sehari dua nak merajuk mcm angpa angpa nih.

Pantang kalah teruih caqi punca serbu maki hamun jampi serapah.Aku tulih nih bukan aku marah, tapi aku sedih tgk hangpa hangpa nih. Masa gemilang dijulang bagai Wira, baqu kalah 2 game, teruih claim kata kawan tu merajuk. Yaaa, kalau kata nak bg Ifwat rehat pun takda masalah aih tp jangan laa dok buat spekulasi yg bukan2, dok maki hamun dia kata apa bagai, mcm tadak Jasa langsung aih dia pd kita, setuju Ifwat kita bg rehat sat, terpulang kat coach dia nak letak sapa plak, tp jgn lps nih kalau kata keeper yg hangpa suka nih boleh main, Tiba2 dia plak buat silap angpa p maki dia plak nooo,Kita fans nih patut support la sapa saja yg main, depa tu pemain Kedah bukan pemain team org lain, team kita nihh, jadilah fans yg ada mentality cantik sikit Pikaq guna akai kat otak,Jangan ikut rasa kat hati nanti biasa!Ok semua Peace. Pulun Kedah Pulun!

kredit: MHazriq Fahimy Abdullah