Pemain PJ City FC Tidak Suka Cara K.Devan

Terdapat desas-desvs menyatakan kem Petaling Jaya City kini sedang berg0lak dan dil@nda kemelutBerita itu lantas membuatkan ramai yang mempersoalkan masa depan K Devan bersama pasukan tersebut walaupun musim baharu masih belum bermula.Harian Metro melaporkan bahawa, para pemain PJ City telah berpecah dan situasi di dalam pasukan ketika ini agak tegang. Ada kelompok pemain yang tidak berpuas hati dengan pengendali PJ City, K. Devan.

https://twitter.com/ArenaHM/status/1231035881177223168

Para pemain dilaporkan tidak berpuas hati dengan corak t@ktikal Devan sepanjang persiapan pra musim kali ini.Selain itu, ada juga pemain yang terasa hati apabila Devan dilaporkan pilih kasih dan tak adil kepada pemain-pemain utama yang baru beliau tandatangani.Harian Metro juga melaporkan bahawa, masalah ini sudah sampai ke pengurusan tertinggiDan kini K. Devan diberikan peluang untuk membuktikan kemampuan sebenar beliau dalam membimbing pasukan.

Lima perlawnan pertama Liga Super musim 2020 dijangka akan menjadi sangat penting buat K. Devan membuktikan kemampuannya.Namun begitu, dalam pada masa yang sama, pengurus pasukan PJ City iaitu K Rajendran menep!s dakwaaan ketidakharmorn!an di kem pasukan mereka.

Malah, PJ City kini sangat bersedia untuk menghadapi musim baru, tambah beliau lagi.PJ City akan bermain dalam saingan Liga Super 2020 selaku pasukan yang membuat penampilan sulvng di dalam pertandingan tersebut.

Mereka antara pasukan yang sudah membuat persediaan awal untuk menghadapi musim 2020.

sumber:vocketfc